12-måneder til eit bedre liv

Trenger du hjelp med å oppnå den kroppen og helsa du lenge har tenkt på?

Eg har testet dei beste programmene og  løsningene for at mine kunder skal få tettest mulig oppfølging, fantastisk resultat, samtidig som det ikkje koster skjorta. Både eg personlig og mine kunder har gjort opp ei meining - dette programmet fungerer! 

 
 

Ønsker du å:

Forbedre helse og livskvalitet?

Føle deg komfortabel i klærne dine?

Øke energi og produktivitet? 

Gi slipp på dårlig samvittighet rundt kosthold og trening?

 
 

Programmet er ikkje for deg Om:

  • Du ønsker ein quick-fix, eller resultat som ikkje kommer til å vare  - da bør du leite ein anna plass for det får du ikkje her.
  • Du er ikkje interest i å sette av litt tid kvar dag (mellom 20-60 minutter) til å prioritere eiga helse.
  • Du har absolutt ingen forståelse for engelsk.
 
 

Men ta det heilt med ro, det er ikkje masse vanskelige ord eller "fagspråk" - programmet er lett å forstå:

Mona fulgte programmet over 12 måneder, gikk ned 10 kg i vekt samtidig som ho dramatisk økte styrke og sluttet med smertestillende medisiner.

DA klarer du det også. 

runnerupprocoach.PNG
 

Meld deg på i dag

få over 25% avslag på ordinær pris

Betal på forskudd:

Odrinær pris 27.999,- Din investering 18.799,-

Betal på Forskudd 18.799,-

Betal per måned:

Ordinær pris 2799,- Din investering 1899,-

Betal Per Måned 1899,-

SÅNN FUNGERER DET

vaner, Kosthold Og Livsstil

1-Vane Om Gangen

Forestill deg den vanlige måten å gjøre endringer på, du legger om heile livsstilen, ALT skal endres no og det fort, helst i går. Det som vanligvis hender da - alt endrer seg fort tilbake til sånn som det var før.

Det unike med dette programmet er at istedenfor å prøve å ender alt på en gang, så fokuserer vi på å endre 1-vane om gangen.

Over 2 uker får du ei ny vane som du skal fokusere på i forhold til kosthold, eller livsstil - og så 2 nye uker, og så 2 uker til - sånn går det i eit heilt år. Endringane bygger seg fort opp med tida, og resultatene du er ute etter vil komme. 

For kvar dag får du ei oppgave som du må lese eller lytte til som underbygger fokusområdet du holder på med. 

Å holde fokuset på ein ting om gangen fungerer bare bedre, og det er lettere å henge med.

PS. det betyr ikkje nødvendigvis at det du skal fokusere på er enkelt!

Korleis spore resultat?

Kvar 14 dag vil du bli oppfordra til å ta vekt og omkrets-mål og ca ein gang kvar måned blir du bli spurt om å ta formbilder.

Formbilder er 100% valgfritt å ta, som alt anna i programmet - det er du som bestemmer kva du vil gjennomføre. MEN, eg har ikkje møtt nokon som har angra på at dei gjorde, den litt ubehagelige opplevelsen av å ta før-bilder, spesielt når dei kan se framgangen dei har fått med sine eigne auge. 

Mona Trend.PNG

Trenings-Program

Treningsprogrammet blir tilpasset deg og dine mål. Om du har skader eller andre problemer så vil du bli satt opp til øvelser som jobber rundt problemene dine og støtter opp om svakheter - sånn at du rasket mulig kan oppnå den kroppen og helsa du ønsker. 

For kvar øvelse kan du sjølv velge mellom 3 ulike vanskelighetsgrader og variasjoner - skulle det være noko som absolutt ikkje fungerer for deg så får du hjelp fra din coach med å finne eit godt alternativ. Alle øvelser er forklart med video og tekst. 

Du får også valget mellom 4-alternative for dine styrkeøkter: 

  • Full trening - På treningssenter med utstyr.
  • Heime trening - Med minimalt med utstyr - du trenger nokon trenings-strikker. Du må altså ikkje være medlem av eit trenings-senter for å følge programmet, sjølv om eg anbefaler det.
  • Kort økt - Om du har dårlig tid. 
  • Fullfør din eigen trening - Enten om du vil prøve noko nytt, eller ønsker å følge eget treningsprogram (dette er fult mulig om du kun vil fokusere på kosthold)

12 ulike faser

Gjennom eit år er det 12 faser av trenings-programmet der den eine fasen bygger på den neste for økt progresjon og vanskelighetsgrad - samtidig som du får nye øvelser og nye utfordringer som holder deg motivert gjennom året. 

En coach som holder deg på sporet

Nokon å stå ansvar til - nokon som kan være i ryggen din når du har behov for det. 

La meg ta meg av det store bildet - du slipper tankearbeidet og bekymringene rundt kva som er det viktigaste å fokusere på.

Du får tid til å konsentrere deg om det som er viktig for deg!

Og når framgangen uteblir eller stopper opp - da er eg der for å hjelpe deg med problemløysing for veien videre. 

Kjetil Profil.jpg
b76cffa6-80c9-4e65-a777-b162269d3ebd.png
OTC_widget-black (1).png
isaa-logo.jpg

Coach Kjetil

Eg syns det er viktig å utforske nye ting - nye måter å ete på, bevege seg på, nye måter å leve på. Det er så fort gjort at ein går i dei samme spora igjen og igjen uten at ein legger merke til det, og så - poff er livet over. 

Når eg fulgte dette coaching programmet for første gang sjølv, så endra alt seg. Eg starta nye studier, skifta yrke, gikk ned i vekt og fant fram 6-pack`en som eg aldri hadde trodd at eg skulle kunne ha. Akkurat det skulle ikkje vare evig.

Etter at eg blei sjuk med mononucleose og endte opp i ein tilstand av "postviralt kronisk utmattelsessyndrom", så endra alt seg for meg - igjen. Livet eg hadde bygd opp som ein person som var fysisk aktivt og levde av trening og helse - måtte plutselig ta baksete og avstå heilt fra trening. Det å bli så sjuk over så lang tid har lært meg mykje, av og til så er det ikkje bare å gå på gymmen å løfte vektene - det kan faktisk være andre hindringer som står i veien.

I dei aller fleste tilfeller av dei som jobber med meg ser eg dette; Det kan være at ein får unger, blir sjuk, må bytte jobb e.l - som gjør det å prioritere eiga helse, trene som ein gjorde når ein var yngre - ikkje er mulig lengre. Ein må finne ein ny måte å leve på for å komme tilbake i form. 

No etter fleire års erfaring som styrkeløft-trener,  personlig trener ved spenst Florø, Nivå 2 Coach fra Precision Nutrition, på vei tilbake til trening og aktivitet etter sjukdom - har eg fått større innsikt i kva utfordringer folk kan ha, og korleis best ta hensyn til dette, såklart uten å la folk slippe unna med kva som helst.

Det er aldri for seint å starte - ta på deg di oksygen-maske først - så du er i stand til å hjelpe andre etterpå. 

Uttalelser fra ekspertene:

 

 
12193725_491508057689998_5830745091109002027_n.jpg

Kim Are Jacobsen

Flora Naprapatklinikk. Naprapat, idrettspedagog & personlig trener. 

"Eg anbefaler Kjetil på bakgrunn av hans allsidige og varierte innfallsvinkler på ulike problemstillinger. Uavhengig om du ønsker å bli smertefri, sterkare, gå ned/opp i vekt, om du er nybegynner eller erfaren - så er der aldri eit fasitsvar som passar alle. Dette finner Kjetil ut for deg, slik at du kan konsentrere deg om treninga og kosthaldet.

Du får kvalitet, der hovedfokuset er å legge til rette for deg slik at du oppnår dine mål."

- Kim Are Jacobsen


39674670_263167650988118_931755354860027904_n.jpg

BØRGE LEKNES  

Fysioterapeut. Leknes Fysioterapi

"Kjetil sitt nettbaserte coaching program kartlegger dine livsstilsvaner og lager eit skreddersydd opplegg for å hjelpe deg nå dine mål. Hos Kjetil får du ikkje «berre eit treningsprogram», men du får oppfølging over 12 månader, der også andre aspekter av ditt liv står i fokus. Kjetil har mange gode råd og tips, og har mykje erfaring med coaching. Han er ein som lytter og ser deg som person og oppnår gode resultater blant sine klienter."

- Børge Leknes
 
fornoyd-garanti-renseprodukter-rensemaske-no.png

100% fornøyd Garanti

Følg programmet ut året - med ein gjennomsnitt-deltakelse på over 80%.

Om du da fortsatt ikkje er fornøyd med tjenesten eg har levert - så refunderer eg heile beløpet tilbake til deg. 

På denne måten kan du være sikker på at du har ingenting å tape - men alt å vinne. 

Meld deg på i dag

få over 25% avslag på ordinær pris


Betal på forskudd:

Odrinær pris 27.999,- Din investering 18.799,-

Betal på Forskudd 18.799,-

Betal per måned:

Ordinær pris 2799,- Din investering 1899,-

Betal Per Måned 1899,-
 

Er du fortsatt usikker?

Eg forstår - dette er ei stor investering - du vil at ting skal være på stell. Eg ville ikkje ha hoppa inn i nokke eg ikkje var 100% sikker på sjølv. 

Send meg ein epost til kjetil@idealhelse.no

eller legg meg til i facebook messenger, så kan vi ta ein prat rundt problemstillinga di.

Du kan skrive dette til meg: 

"Hei Kjetil, eg er interessert i Online Coaching, men trenger litt hjelp til å bestemme meg."

Trykk her for å legge meg til i messenger:


Coach Kjetil